28 Eylül 2010 Salı

tabela tamam sıra bayrakta

Çığ: Siz Silivri’den çıkana kadar ölmeyeceğim İkinci Ergenekon davasının bügünkü duruşmasını izleyen 96 yaşındaki Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ, tutuklulara “Siz çıkana kadar ölmeyeceğim" diye seslendi.


Silivri’ye Gençlik Damgasını Vurdu
ÇIĞ: 'SÖZ VERDİM, SİZ ÇIKINCAYA KADAR ÖLMEYECEĞİM'
İkinci Ergenekon davasının 82. duruşmasında Kara Pilot Teğmen Mehmet Ali Çelebi savunmasına devam ediyor. Hakkındaki suçlamaları yirmiye yakın madde halinde topladığını belirten Teğmen Çelebi bütün iddialara teker teker yanıt vereceğini ifade etti.
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nce Silivri Cezaevi içerisinde kurulan duruşma salonunda görülen davada tutuklu sanık Çelebi yarım kalan savunmasında salondakileri “büyüledi.”
“Sorumluluklarımı Yerine Getirdiğim İçin Buradayım"Savunma yapmasa bile iddiaların kendisinin ceza almasına yetmeyeceğini savunan Teğmen Çelebi, sözlerine şöyle devam etti:“Ancak konuşmamdaki amacım, Türk evladına doğrunun yanlıştan daha önemli olduğunu göstermektir. “Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ’Cumhuriyetin vatandaşı olmak sadece haklar değil, sorumluluklar da içerir’ demişti. Ben bu sorumlukları yerine getirdiğim için buradayım. Mevzu vatansa gerisi teferruattır"

DÜN DÜNDÜR, BUGÜN BUGÜNDÜR ! İŞTE KENDİ KALEMİNDEN YİĞİT BULUT GERÇEĞİ..


DÜN DÜNDÜR, BUGÜN BUGÜNDÜR !

Aydın Özdalga
28 Eylül 2010 Salı
DÜN DÜNDÜR, BUGÜN BUGÜNDÜR !
İŞTE KENDİ KALEMİNDEN YİĞİT BULUT GERÇEĞİ..

Aydın Özdalga yazıyor...

Doğan Grubu’ndan Ciner Grubu’na geçtikten sonra, bir anda AKP ve Başbakan Erdoğan hayranı kesilen Yiğit Bulut,  Başbakan Erdoğan’a verdiği sözlü dilekçe ile, gazete ve interneti sansürleyen RTÜK tipi bir kurum isteyince büyük tepki çekti.

Peki, bugün Başbakan ve AKP’nin bir numaralı hayranı olan Yiğit Bulut, acaba çok değil, sadece 2 yıl önce hangi telden çalıyordu ?

Gelin geçmişe kısa bir gezi yapıp, Yiğit Bulut’un o günlerde   Vatan gazetesinde neler yazdığına bir bakalım.

Bahçeli’nin Akdamar ayinine cevabı Ani’de

1 Ekim’de Kars’taki Ani Harabeleri’ni ziyaret edecek ve Alparslan’ın katedralden dönüştürdüğü Fethiye Camii’nde cuma namazı kılacak. İl başkanlarının  ayakta alkışladığı Bahçeli’nin bu açıklaması, Akdamar’da ayine tepki olarak değerlendirildi. 




<<<< yenicağ gazetesi >>>>

25 Eylül 2010 Cumartesi

“GİZLİ MEKAN MÜFETTİŞİ” OLMAK İSTER MİSİNİZ?




“GİZLİ MEKAN MÜFETTİŞİ” OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Yemeden, içmeden, lezzet ve mönüden anlıyor ve hoşlanıyorsanız, dünya görüşüne sahipseniz, kendinizi iyi bir gurme olarak görüyor ve güveniyorsanız bu iş tam size göre..

24 Eylül 2010 Cuma

DÜNYACA MEŞHUR İNÖNÜ STADI, ARTIK 'FİYAPI İNÖNÜ STADI'


Beşiktaş Klübü'nün Stadı İnönü Stadyu'mu, artık "Fiyapı İnönü Stadyumu" oldu. Bilindiği üzere daha önce Medikal Park stadın ismine sponsor olmak istemiş, çArşı; "Burası İnönü, hastane değil" diyerek sponsorluk görüşmelerini protesto etmiş, Medikal Park'ta sponsorluk görüşmelerinden çekilmişti.

Bekir Çoşkun 7eylül 2010 yazısı: "Evet" Duası


Bekir Coşkun

bcoskun@htgazete.com.tr

‘Evet’ duası...

07 Eylül 2010 Salı, 12:08:30
“YA Rabbim...
Bu referandum vesilesi ile geldik kapına...
‘Evet’leri çok eyle...
‘Hayır’ları yok eyle...
Laik-Kemalistleri şok eyle ya Rabbim...

22 Eylül 2010 Çarşamba

Etteki salmonella ve listeria gibi bakteriler hastalıklara ve ölüme yol açıyor.


Alırken, saklarken, pişirirken dikkat!

Etteki salmonella ve listeria gibi bakteriler hastalıklara ve ölüme yol açıyor. Alırken et kesim yerlerinde veteriner kontrolünün olup olmadığını öğrenin, etiket okuyun. Saklarken eve hızla ulaştırın, küçük porsiyonlar halinde buzluğa atın ve iyi pişirin ama kömürleşmemesine özen gösterin.





TÜLAY KARABAĞntvmsnbc

20 Eylül 2010 Pazartesi

Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe-BEŞİKTAŞ derbisi notları


Bir arkadaşımızın daveti ve organizasyonu üzerine maça gitmek.
Plan maç öncesi Marina Develi restoranda yemek ve maça gidiş.

maç öncesi ve maç notları.

17 Eylül 2010 Cuma

şile ağva gezisi


güzel bir gün, fatih arkadaşımın güvenli sürüşü sayesinde.
yaklaşık 100 km yol katettik,
arada güzel bir dere kenarında verdiğimiz yemek molası ve sohbet çok güzeldi.

15 Eylül 2010 Çarşamba

Referandumdan sonra rekor kıran video :)))

Sözümüz meclisten dışarı, referandum stresini atmanız için:)))))))))                                      


Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
                                 

14 Eylül 2010 Salı

Penguen'den Erdoğan'a Ahmet Kaya taşı!

Buzbağ ile Bağbozumu Gezisi Kazanın



Buzbağ düzenlediği yarışmayla, bağbozumunu tek cümlede en iyi anlatan 3 kişiyi Elazığ'a bağbozumu gezisine götürecek.
Türkiye'nin en önemli şarap bölgeleri arasında olan, Öküzgözü ve Boğazkere üzümlerinin yetiştirildiği ve Kayra Şarapları'nın üretim tesislerinin de bulunduğu Elazığ'a yapılacak bu geziye katılmaya hak kazanmak için yapmanız gereken şey çok basit: www.efsanebuzbag.com veyawww.facebook.com/buzbagsarap adreslerine girerek bağbozumunun sizin için ne ifade ettiğini tek cümlede ifade etmeniz yeterli.
Jürinin seçimi sonrasında ilk üç sırayı alanlar, 2-3 Ekim tarihlerinde çift kişilik bağbozumu gezisine gitmeye hak kazanacaklar. Türkiye'nin en özel bağlarından biri olan Şükrü Baran bağında kahvaltı ve bağ gezisi, şarap tadımı, üretim tesislerinde uzmanlar eşliğinde tur ve çeşitli etkinliklerle zenginleşecek olan bu gezi şarap severlere unutulmaz bir deneyim vaad ediyor. Yarışmaya son başvuru tarihi 26 Eylül.


12 Eylül 2010 Pazar

AFFETMİYORUM SİZİ !!!

AFFETMİYORUM SİZİ !!!!!


AFFETMİYORUM SİZİ... 
SEN..! Bakınma sağa sola! Evet SEN!
Bir kilo prince bir torba makarnaya kandın.
Bu... kadar mı açtın!
Bu... kadar mı sefildin!
Seni buna muhtaç edip verenin niyetini hiç mi anlamadın!

SEN! Evet SEN! Yüzü kızaran!
Bir metre kare yere bin kurşunun düştüğü yerde, şehit düştü atan.
Hiç mi titremedi o elin!
Vatan toprağını satana "evet" dedin.!

SANDIKTA MÜKERRER OY MU? - MIZIKACILAR

SANDIKTA MÜKERRER OY MU? - MIZIKACILAR

Üsküdar'da bazı polis memurlarının hem kayıtlı oldukları sandıkta hem de 'görevliyim' diyerek gittikleri farklı sandıklarda oy kullandıkları iddia ediliyor. Mükerrer oy skandalı Üsküdar'da TKP'li avukat ve müşahitlerin sandık görevlilerini uyarmalarıyla da tutanağa geçirildi.
Bugün ne olduğunuz dünkü tercihlerinizin sonucudur.
Yarın ne olacağınız ise bugünkü kararlarınızın sonucu olacaktır. 
W.Shakespeare

7 Eylül 2010 Salı



Canımcığım
iyi ki varsın,
iyi ki yanımdasın,
nice 15 yıllara,
birlikte.

İstanbul 'Fashions Night Out'u bekliyor..

“Fashion's Night Out”, bu yıl ilk kez İstanbul'da da gerçekleştirilecek. Etkinlik Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Nişantaşı olmak üzere, İstanbul'un üç büyük alışveriş noktasındaki mağazaları kapsayacak.


"Fashion's Night Out" İstanbul’da, 16 Eylül 2010 Perşembe gecesi Nişantaşı'nda Valikonağı Caddesi'nden Abdi İpekçi ve Teşvikiye Caddesi sonuna kadar, İstinye Park ve Bağdat Caddesi'nde Suadiye ve Erenköy arasındaki tüm mağazaları kapsayacak şekilde yapılacak.

6 Eylül 2010 Pazartesi

10 Yıllık Kredi Kartı Aidatınızı Geri Alabileceksiniz!!!!!!



Tüketiciler Birliği Genel Başkan vekili Av.Hakan Topbaş;
Kredi Kartları yıllık aidatlarının geriye dönük kaç yıllık alınabileceğini araştırdı

REFERANDUM ANKETİNDE SON DURUM


Evet 4 (12%)
Hayır 26 (83%)
Kararsızım 0 (0%)
Oy Kullanmayacağım 1 (3%)
Şu ana kadar kullanılan oy sayısı: 31
Oy kullanmak için kalan gün: 5

 
OY KULLANMADIYSANIZ LÜTFEN OYUNUZU KULLANINIZ

4 Eylül 2010 Cumartesi

Baydemir: Yüzde 55 olursa istifa ederim

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, “12 Eylüldeki halk oylamasında Diyarbakır'daki boykot oranının yüzde 51'in altında olması halinde, boykot kampanyasını yürüten BDP'nin ve belediye başkanı olarak kendisinin meşruiyetinin tartışma konusu olacağını” belirtti.
AYRINTILAR

04.09.2010 saat 04:00 itibari ile durum

Evet 4 (14%)
Hayır 23 (85%)
Kararsızım 0 (0%)
Oy Kullanmayacağım 0 (0%)

Şu ana kadar kullanılan oy sayısı: 27
Oy kullanmak için kalan gün: 7

2 Eylül 2010 Perşembe

Org. Koşaner'in ilk ziyaretçisi ABD'den

ABD Genelkurmay Başkanı Michael Mullen'ın yarın Türkiye'ye bir ziyarette bulunacağı açıklandı. Mullen, Ankara'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'le biraraya gelecek.


Daha önce Mullen'ın bu ziyaret sırasında, Irak'taki ABD askeri teçhizatının Türkiye üzerinden çekilmesini isteyeceği ve ABD'li komutanın füze savunma sistemi için Türkiye'den üs talebinde de bulunacağı bildirilmişti

Mehmet Öz'de kanser şüphesi

Yalnızca Türkiye'de değil ABD'de de büyük bir üne sahip olan Türk asıllı Dr. Mehmet Öz'de kolon kanseri riski bulunduğu bildirildi.


People dergisi, sağlıklı yaşam gurusu olarak tanınan Öz'ün 50'nci yaşgününde check-up yaptırdığını ve bunun neticesinde bağırsağında bir kitleye rastlandığını duyurdu. Dergi, Öz'ün büyük bir olasılıkla kanser olduğunu ancak kesin teşhisin yapılacak detaylı tetkikler neticesinde konulacağını duyurdu.

ALBAY ÇİÇEK Tutsaklık bitene dek ölüm orucundayım

İstanbul’da İrtica ile Mücadele Eylem Planı’nın altında ıslak imzası bulunduğu iddiasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Albay Dursun Çiçek, ölüm orucuna başladı.

Ramazan nedeniyle oruç tutan Çiçek, önceki gün görülen duruşmada tahliye edilmeyince orucunu açmadı. Kızı İrem Çiçek aracılığı ile ölüm orucuna başladığını açıklayan Çiçek, yine kızı aracılığı ile yaptığı açıklamada “Aklı ve vicdanı hür insanlara sesleniyorum. İftira, yargısız infaz ve tutsaklık bitinceye, hakimler hukuk ve vicdanlarına göre karar verinceye, hukuk ve adalet geri gelip hukuk cinayeti bitinceye kadar, orucumu açmayacağım” dedi.

1 Eylül 2010 Çarşamba

Kitapkolik.Net, Kitap Ödüllü Yarışma

Kitapkolik.Net ailesi olarak kitap ödüllü yarışma düzenliyoruz. Hediye semboliktir. Kazanan kişiye istediği kitap gönderilecektir. Kazanan çekiliş ile belirlenecektir. Her birey birden fazla çekiliş hakkı kazanabilir

Fatih Tekke Beşiktaş'ta

Beşiktaş, transfer sezonunun bitiminin son gününde Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Fatih Tekke'yi 750 bin euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

Siyah beyazlı kulüp, bir süredir temas halinde bulunduğu yabancı forvet adaylarından istediği sonucu alamayınca Fatih Tekke için görüşmelere başladı ve golcü futbolcudan olumlu yanıt aldı. Bu gelişmeler sonrası siyah beyazlı takım golcü oyuncunun kulübü Rubin Kazan'a da teklifini sundu. Rus takımından da olumlu yanıt gelmesi üzerine Fatih Tekke artık "Kartal" oldu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...