25 Kasım 2011 Cuma

Dünya Rakı Haftası 03 - 10 Aralık 2011





Dünya Rakı Haftası'nı, 6. yılının şerefine yurtiçinde toplam 6 ilden, yurtdışında ise toplam 6

 ülkeden restoranların ev sahipliğinde birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutluyoruz.


İlk olarak 2006 yılında rakı severlerin bir araya gelerek oluşturduğu ve bugün 32 binin üzerinde rakı severi bünyesinde bulunduran “BüyükKeyif” tarafından hayata geçirilen ve balığı bol, mevsimi soğuk, geceleri uzun ve harflerinden rakı yazılabilen yegâne ay olan aralıkta kutlanan Dünya Rakı Haftası, toplamda 6, Türkiye'nin lider rakı markası Yeni Rakı sponsorluğunda ise 3 yıldır yoluna hız kesmeden devam ediyor.  
3-10 ARALIK
Yerli ve yabancı tüm katılımcılara “bi dünya muhabbet, bi dünya eğlence” sunan Dünya Rakı Haftası, düzenlendiği illerde turizmi canlandırmayı, unutulmaya yüz tutmuş eski semtleri yerli ve yabancı turistlere tanıtmayı ve meyhane kültürünü anlatmayı amaçlıyor. Her geçen yıl büyüyen Dünya Rakı Haftası, 6. yılının şerefine bu yıl, 3-10 Aralık tarihleri arasında yurtiçinde İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Bodrum ve Antalya olmak üzere toplam 6 ilden ve yurtdışında ise Almanya, Amerika, Avustralya, Azerbaycan, Çin ve Yunanistan olmak üzere toplam 6 ülkeden restorantların ev sahipliğinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 
KUMKAPI'DA BAŞLAYIP SAMATYA'DA BİTECEK
İstanbul'da 3 Aralık Cumartesi günü Kumkapı'da başlayacak, 5 Aralık Pazartesi günü Galata Köprüsü ve Karaköy Rıhtım, 6 Aralık Salı Beşiktaş Balık Pazarı'nda, 8 Aralık Perşembe Nevizade, Çiçek Pasajı ve Balık Pazarı, 9 Aralık Cuma Kadıköy ile devam edecek olan Dünya Rakı Haftası etkinlikleri, 10 Aralık Cumartesi günü Samatya'da noktalanacak. Etkinliklerde fasıl ekiplerinden oryantal performanslara, dilek ağaçlarından karaoke yarışmalarına, falcılardan karikatüristlere kadar pek çok eğlenceli aktiviteyi bulmak mümkün olacak. Hafta boyunca etkinliği düzenleyen restoranlar özel mönüleriyle ve indirimli fiyatlarla kendi lezzetlerini katılımcılara sunacaklar. Rakı severler restoranların sunduğu çeşitli özel menü ve fiyatlar hakkında www.dunyarakihaftasi.com web sitesinden bilgi alıp rezervasyon yaptırabilecekler. 
İZMİR'DEN ŞANGAY'A
Dünya Rakı Haftası İstanbul dışında 3 Aralık'ta Bursa Arap Şükrü ve Bodrum Eski ve Yeni Meyhaneler Sokağı'nda, 4 Aralık'ta Ankara Yıldız'da, 9 Aralık'ta Ankara Sakarya, Antalya Lara, Kaleiçi, Tophanealtı ve İzmir Güzelbahçe 1. Liman'da, son olarak da 10 Aralık günü İzmir Alsancak Kordon, Gazi Kadınlar Sokağı, Alsancak 1447. Sokak ve Alsancak 1444. Sokak'ta etkinliği düzenleyen restoranlardaki çeşitli aktivitelerle kutlanacak. 
Yurtdışında ise Almanya (Berlin, Stuttgart), Amerika (New York), Avustralya (Melbourne), Azerbaycan (Bakü), Çin (Şangay, Tianjin) ve Yunanistan (Selanik)  Dünya Rakı Haftası coşkusunu yaşayacak ülkeler arasında yer alıyor. 
Dünya Rakı Haftası'na katılabilmek ve mekânlar hakkında detaylı bilgi için,www.dunyarakihaftasi.com adresine başvurabilirsiniz.


www.buyukkeyif.com

İtalya ve Avrupa birliği



23 Kasım 2011 Çarşamba

Yeniçarşım.com ile Evden Çıkmadan Çarşıya Çıkıyoruz!

Ekim ayından bu yana yayında olan Yeniçarşım.com, alışkın olduğumuz e-ticaret sitelerinden oldukça farklı. Site şimdiden sloganı olan “Evden çıkmadan çarşıya çık” mottosunu fazlasıyla yerine getiriyor. Çünkü şimdiden Yeniçarşım.com’da yüzlerce mağaza var ve siz dilediğiniz ürünü bu mağazalar arasından seçerek kolaylıkla satın alabiliyorsunuz. Üstelik, internetten alışveriş yaparken en çok çekindiğimiz “güvenlik” engelini Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi ile çözmüşler. Sistemi açıklayan video:

Yeniçarşım.com’un diğer alışveriş sitelerinden önemli farkları var. Platformun en belirgin karakteristiği olan alıcı ile satıcıyı bir araya getirme stratejisi, satıcıların (mağazaların) ticari kuruluş olması gibi akıllıca bir taktikle desteklenerek, son derece başarılı bir sistem getirilmiş durumda. Yeniçarşım.com’da satış yapan her mağaza, ticari unvana sahip, fatura kesen ve dolayısıyla garantili ürün satan mağazalar. Bu sayede aynı ürünü birden fazla mağaza arasından güvenle seçerek satın alabiliyorsunuz. Herhangi bir problemde “Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi” ve Yeniçarşım’ın başarılı müşteri hizmetleri departmanı hizmetinizde.

www.yenicarsim.com'da 24 farklı kategoride onbinlerce ürün bulunuyor. Giyimden aksesuara, elektronikten beyaz eşyaya kadar aradığınız her şey Yeniçarşım.com’da.

Ayrıca, www.facebook.com/yenicarsim ve www.twitter.com/yenicarsim adreslerinden ise Yeniçarşım’ı takip edebilir, kampanya ve fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

17 Kasım 2011 Perşembe

Tavşan ve Kaplumbağa'nın Bumads Rövanşı

Artık hiçbir şey eskisi gibi değil; masallar bile… Ezeli rekabet iş dünyasında devam ediyor! Tavşan ve kaplumbağa bu kez “Bumads” rövanşında karşılaşıp, yeni ürünlerini daha iyi tanıtmak için kıyasıya bir yarışa koyulurlar. İkisi de başarıyı geleneksel medyanın yanı sıra sosyal medya reklamlarında arar. Kahramanlarımızdan biri ise Bumads’in sosyal medyadaki gücünü keşfetmiş, markasını bol bol konuşturmanın formülünü çoktan bulmuştur.

Hürriyet İnternet Grubu’nun sosyal medya reklam platformu Bumads için hazırlanan viral video, aslında bu yeni reklam modelini çok da güzel anlatıyor. Bumads, markaların binlerce Bumerang üyesi blog ve niş web sitesinde advertorial formatında, içerik tabanlı reklam yayınlayarak hedef kitlelerine kolayca ulaşmasını sağlıyor. Bu reklamlar blogların diğer içerikleri ile aynı alanlarda yer alıyor ve daha sonra site sahiplerinin sosyal medya hesaplarından da paylaşılarak yüksek erişim yaratıyor. Sosyal medyada paylaşılabilmesinin yanında içerik tabanlı olması sayesinde arama motorları tarafından da indekslenen reklamlar, olumlu bir SEO etkisi sağlıyor ve aylar boyunca erişilmeye devam ediyor.

Bumads ürün tanıtımlarının yanı sıra, kampanya duyuruları, sosyal sorumluluk projeleri, kurumsal mesajlar, marka ve kriz iletişimi gibi konularda da markaların hedefledikleri kitleye uygun web siteleri aracılığı ile ulaşmalarına rehberlik ediyor.

Bugüne kadar Ruffles, Sony, Adidas gibi bir çok önde gelen marka tarafından tercih edilen Bumads hakkında detaylı bilgi almak için http://www.bumads.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Eğer bir blog ya da web sitesi sahibiyseniz, sitenizde Bumads içeriklerini yayınlayarak para kazanmak içinse http://bumerang.hurriyet.com.tr adresinden kolayca Bumerang'a üye olabilirsiniz!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

1 Kasım 2011 Salı

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...